Cazare: 0040 244 367 277
Birou: 0040 244 369 990
Pensiunea Casa Cornu este un complex turistic modern, situat pe DN1, la jumatatea distantei dintre Ploiesti si Sinaia. Moderna si confortabila,  Pensiunea Casa Cornu isi asteapta intotdeauna oaspetii cu caldura oferindu-le o gama larga de servicii de cea mai buna calitate. Cei care doresc sa-si petreaca o vacanta linistita sau doresc sa serveasca bucate traditionale romanesti de o savoare deosebita vor gasi aici tot ce-si doresc.

 
Pensiunea Casa Cornu se afla pe DN1, la numai 42 km de Ploiesti si la 31 km distanta de Sinaia. Campina, cel de-al doilea municipiu al judetului Prahova se afla la o distanta de doar 10 min de pensiune. Casa Cornu este un loc ideal de popas pentru cei care vor sa se odihneasca in drumul lor spre statiunile de pe Valea Prahovei. Fie ca e vara,sau iarna, primavara sau toamna, pensiunea isi intimpina oaspetii cu aceaasi caldura. Cei care aleg sa poposeasca aici pot sa admire peisajul superb ce inconjoara pensiunea, sau pot face o plimbare pana la Campina unde pot vizita Castelul Iulia Hasdeu si muzeul Nicolae Grigorescu. Nu departe se afla si comuna Telega, o statiune balneoclimaterica renumita pentru baile sale sarate, ideale pentru cei care sufera de reumatism.

 
Mai mult, Casa Cornu poate fi locul ideal pentru o binemeritata pauza si o masa gustoasa pentru cei care se afla in tranzit. Interiorul rustic, meniurile traditionale romanesti, vinurile pline de arome, aduse de la cele mai cunoscute podgorii din tara fac din Pensiunea Casa Cornu un loc preferat atat de localnici cat si de turisti, pentru ca trebuie sa spunema ca, din moment ce ai poposit o  data aici, vei reveni ori de cate ori vei avea posibilitatea. 

Bine ati venit